2011 m. gruodžio 1 d., ketvirtadienis



Rašau aš čia nesuprasi ką, o gyvenimas teka savo vaga.
Sirgau, kosėjau, čiaudėjau ir buvau labai temperatūriškai nelaiminga. Prie viso to snargliuoto nelaimingumo turėjau skubiai išversti labai ilgą ir baisiai neįdomią sutartį. Kur šalys įsipareigoja daug daug visko, kompensuoti, likviduoti, eliminuoti, atlyginti ir t.t. Ir išverčiau. Ir netgi beveik pasveikau. Ir prabudus nusprendžiau, kad dūšia reikalauja kultūros. Meno jai reikia. Na, kad jau taip reikia - duosim. Suplanavau išvyką į dvi galerijas. Antakius išsipešiojau (kad kultūrą geriau matyti).
Ir čia įvyko skambutis. Nemalonus tokis. Ištvėriau. Ir netgi pagalvojau - va kaip puiku, iš ryto atlikau, tai dabar ramiai galiu žinoti, kad nieko nemalonesnio šiandien nebeįvyks. Bet ne - po to įvyko dar keli skambučiai. Vieno pasekmėje paklausiau telefonisto (ar kaip vadinasi žmonės, kurie kalba su tavim paspaudus tam tikrą skaičių)  ar jis kartais ne idijotas. Jis įsižeidė, pasakė, kad su manim nebekalbės, tokiu vaikišku tonu, kaip smėlio dėžėje pabiručiai sako "aš su tavim nebežaidžiuuuuu". Bet taip ir neišpešiau iš jo reikalingos informacijos. Skambinau ratais. Galų gale vis tiek teko skambinti atgal, ir atsiliepė tas pats (o gal identišo balso klonas) ir kantriai ir mandagiai aiškino man 20 minučių sudėtingą vaiksmų seką. O viskas dėl banalaus telefono, kad numerio nereikėtų keisti. Ir taip viskas sugedo. Ir taip viskas beprasmiškai sudėtinga. Dėl tokio mažo dalyko. Net žmogų įžeidžiau. Net neatsiprašiau...
Nuplaukė, Sedova, tavo kulūra. Buitis nugalėjo.Reikia belstis į telefonų saloną. Pakeliui, aišku, užsuksiu į 1 paundo parduotuvę ir prisipirksiu visokių riešutų šokolade. Ir vėl pradėjo skaudėti gerklę, galvą ir kutenti nosį.
O po klaviatūros "M" ir "K" klavišais lindo lindo ir palindo karoliukas (biseris). Ir labai nepatogu. Reikia smarkiai smarkiai maigyti. Ypač trukdo rašant slaptažodžius. Neberite aroliuų ant laviatūros. Ir nevalgykite trupančio maisto priešais kompiuterį. Neapsisunkinkite sau gyvenimo, nes ir taip aplinkui daug norinčių tai už jus padaryti.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą