2013 m. gruodžio 30 d., pirmadienis


Galvoju - ir kodėl man šiandien taip silpna ir norisi rėkti ant Kriso? Bet tuo pačiu metu labai tingisi tuo užsiiminėti ir šiaip - vakar pasiskundžiau Džo dėl Kriso blogo elgesio - tas parašė jam barančio pobūdžio žinutę ir Krisas netgi suplovė pusę lėkščių, pažadėjo išsiurbti kambarį, tačiau beplaudamas lėkštes taip išvargo, kad nuėjo prigulti 3 dienom.
Džo išsikrausčius mūsų santykiai pagerėjo. Vis dėl to - gyventi kartu sunkus išbandymas. Lengiau mylėti per atstumą.
Kadangi Krisas ir Filas tokie nedavyrai - paprašiau Džo įsukti perdegusę lemputę - aukštos lubos, net užlipus ant stalo sunkai pasiekčiau, su Misteriu Beibiu nesinori užsiiminėti alpinizmu. Tai va - du vyrai namie, o nėr kam lemputės pakeist. Filas iš vis perbala, kai aš į jį kreipiuosi, o nezgrabnas Krisas dar nukristų - atsakyk paskui kaip už gerą.
Tai va, galvoju, kodėl man šiandien taip silpna, nesmagu ir šiaip miegojau pusę dienos apsikabinus murkiantį katiną. Dar per nežmponiškas valios pastangas sugebėjau nuvažiuoti iki ligoninės gauti pažymą, kad esu labai oficialiai nėščia ir pamesti lietsargį.
Ogi todėl - kaip visi horoskipais netikintys žmonės žino - kartais horoskopai pildosi. Sustojęs laikrodis du kartus į parą irgi rodo teisingą laiką.
Your biorhythms may be low today, so you might not be feeling quite up to par. This could make you feel restless and a little blue. Most likely your malaise is related to stress. Play some soft music. Surround yourself with flowers or other colorful objects. If possible, get a massage. This will help you relax. You'll feel like your old self by tomorrow.
Todėl milijonams užsiknisusiams avinams sakau - čia tik senos žvaigždės mus taip veikia. O jos tokios senos - kad net negalima ant jų pykti. Ir šiaip baisiai toli - pyk nepykęs.
Ale vis tiek geriau ant dūšios, kad viskas čia pagal visatos programą - galima šiandien taip jaustis. Net jei ir netiki horoskopais.
Viena pažįstamų pažįstama studijavo netgi astrologiją. Ir kaip, sakau, padeda gyvenime? Taip, sako, padeda. Supranti, kad žmonės elgiasi vienaip ar kitaip tiesiog, nes jie tokie yra. Ir nepyksti. Numoji ranka, ai durnas ir tiek. O ką, sakau, kad pasakyti - ai, durnas, ko norėt - reikia astrologiją išmanyti?
O labai kartais pataikančių horoskopų tinklalapis astrocenter.com

4 komentarai:

  1. Niekada (beveik) neskaičiau horoskopų. Tai pakaityk ir kiekvieną aptakų sakinį prisitaikysi sau. O kai sutikau MB, tas irgi avinas kaip ir aš, tai iš viso kažkokia nesąmonė - dviem skirtingiems žmonėms tas pats horoskopas :D O norint pagulėti ir patingėti (kas beje labai naudinga) argi reikia horoskopo?

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Pas mane klasėje buvo 7 avinai iš 23 mokinių. Daug mūsų. :)
      Tai aišku, kad astrologija pinigų darymo iš nepatenkintų gyvenimu piliečių darymo būdas. Vienas iš opiumo liaudžiai.

      Panaikinti
  2. Mano zodiako ženklas Taburetė. Astrologai neskiria deramo dėmesio šitam zodiako ženklui, todėl taip ir nesužinau kurioj vietoj aš šiaip durna, o kurioj vietoj senos žvaigždės pašiukšlino.

    AtsakytiPanaikinti