2010 m. lapkričio 1 d., pirmadienis

Ko nori moterys?


Visi sako, kad vyrų yra mažiau nei moterų. Gimsta berniukų daugiau, bet laikui einant jie kažkur nubyra. Ir byra, ir byra, kol galiausiai ant suoliuko lieka vien babytės.

Gal tai ir tiesa. Aš neskaičiavau, o visokiom statistikom mažai tikiu. Pažiūrėjus gatvėse pakankamai daug vyriškių vaikštinėja. Mažėja tų, kurie geria langų ploviklį, nuodijasi visokiais brudais ir žiemoja kalėjime. Tokie tai bet kokiu atveju mūsų nedomina. Taigi, manau, sąlyginai normalių vyriškos lities piliečių užtenka.

Tai ko reikia moterims? Kad jos pačios nežino.

Taip, kartais moteriškei užtenka poros žvilgsnių ar žodžių, kad įsivaizduot meilę iki grabo lentos. Pažiūrėjo berniokas svajingu žvilgsniu - ir apsvaigo mergelei galvelė. O gal jis apie krešinį tuo metu galvojo ar apie alų? 

Ir visai nereikia tokio, kuris peršoktų per savo šešėlį ar perskristų per Šv. Onos bažnyčią, parašytų sonetą ar sudainuotų Pavaročio balsu serenadą su katinų choru.

Aišku, visos nori, kad pamačius princą "pakirstų kojas". Apsvaigtų galva ir aplink skraidytų drugeliai bei rubuiliai angeliukai. Man kojas pakirtę buvo tik kartą gyvenime. Susipažinus artimiau išaiškėjo, kad visai be pagrindo. Taigi, atsargiai su tais kojų kirtikliais.

Šiaip moteris veikia labai paprasti dalykai. Užtenka, jei vyriškis banaliai atidaro duris. Kas gali būti paprasčiau? Bet veikia. Netgi tokią protingą moteriškę kaip aš, ir tai veikia. Visų durų durelių atidarinėjimas - mašinos, parduotuvės, namų.... Na, moterys ne berankės... bet kažkokiu genetiškai-mistiniu būdu tai paveikia mūsų sąmonę. Na atidarė vyriškis duris - tai ką, jau iš to daromos išvados apie jo moralę, protinius ir fizinius sugebėjimus bei lytinį pajėgumą? Neįtikėtina - bet taip.

Kad kelias į širdį guli per skrandį - irgi tiesa. Manau tai taikityna ne tik vyrams. Moterys irgi mėgsta pavalgyti. Ko gero skrandyje yra bent keli erogeniniai taškai. Vienas veikia šokoladas, kitas kalmarai, trečias vytinta dešra.

Kaip visada berašydama pamečiau mintį - ką aš čia norėjau pasakyti. Jau net nebeatsimenu.

O savo jaukiuose namučiuose aš turiu labai gražų vonios kambarį. Su mažyte vonia. Joje galima mirkti neišnaudojant per daug vandens. Ekologiška. Labai gera gulėti joje su druskomis, putomis, arbatomis, vynais ir knygomis. Tik va - bernai jau nelabai į ją tilps.


Komentarų nėra:

Rašyti komentarą