2013 m. lapkričio 2 d., šeštadienis




Kaip jau minėjau - aš nėščia.
Nėštumas - tai tokia moteriško organizmo būsena, kai jo viduje, šalia šlapimo pūslės auga naujas žmogeliukas.
Yra teigiančių, kad nėštumas - ne liga. Bet arba jie nebuvo nėšti, arba jie žmonės tankai ir jiem gripas irgi ne liga.
Anglai žmonės orientuoti į pozityvias emocijas. Bent jau jų verbalinę išraišką. Pastoviai girdi "ooooo, tai nuostabu!", "oooooo, kaip miela iš tavo pusės", "oooo tai tiesiog fantastiška, argi ne? tiesiog absoliučiai nepakartojama! ooooo".
Todėl į pareiškimą, kad va, aš nėščia, jie reguoja "OOOOO sveikinu! Tai nuostabu! Oooooo! Ar tu laiminga?"
Ir ką čia atsakyti. Kai visą laiką jautiesi pavargusi. Skauda papus. Nori myžti kas 15 minučių. Ištisai pykina ir viskas užknisa.  Kažkaip sunku būti laimingai.
O gal aš tiesiog ne romantikė.
Grįžtant prie "ne liga" dalies - liga, ne liga - man terminai nesvarbu - jei man silpna, norisi atsigult ir nebeatsikelt, skauda, bloga ir tiesiog beeeee - tai ne kas. Aišku, gal prisideda tirotoksikozė. Nieko. Patrusios moterys žada, kad po pirmo trimestro užplūs energijos banga ir švytėjimas. Laukiu.
Užbėgant pletkiškoms spekuliacijoms už akių.
Kaip žinia - savarankiškai užnėštėt sunku. Reikia pašalinio įsikišimo. Pavieniai rašytiniai šaltiniai teigia, kad tai įmanoma su Šventos Dvasios pagalba, kitur minimi Baltasis Dramblys, Erelis ir kt. faunos atstovai.
Mano atveju viskas buvo banaliau.
Buvo Sedova. Buvo vyrukas. Iš pradžių vyrukas atrodė įdomus. Juk retai kuris sako - labas, aš varijotas. Aš dar nesutikau tokių. Paprastai jie iš pradžių faini, įdomūs, teigiamo, rūpestingi ir visaip kaip. Po kažkiek laiko aš vis dėl to supratau, kad jis varijotas. Ir pasakiau - lauk! Mums varijotų nereikia.
O po kiek laiko žiūriu - 2 brūkšneliai.
Du tai du.
Na. Ne visai taip jau - yra kaip yra.
Papanikavau šiek tiek. Na. Ne visai taip aš įsivaizdavau savo vaikų turėjimo procesą. Bet ką padarysi. Ne visi gali gyventi dideliame name ant šiltos žydros jūros kranto su Džoniu Depu...
Tada aš nusprendžiau tėvui pranešti žinią. Vis gi jis turi teisę žinoti.
Kaip padorus vyras jis pasiūlė ženytis arba bent jau kartu gyventi.
Kaip nepadori moteris aš pasakiau - ne. (Žr. aukščiau - varijotų mums nereikia).
Tada vyrukas labai įsižeidė ir apkaltino mane tuo, kad aš norėjau jo tik dėl sekso, pastojau piktybiškai, o paskui pamečiau. Ir dar ženytis nenoriu. Kokios visos moterys savanaudės!!!
Tradiciškai turėtų būti atvirkščiai. Bet 21 amžius, emancipacija, feminizmas, va.
Todėl rūpinkitės konracepcija prieš du brūkšnelis.







8 komentarai:

  1. Jei nepasiūlė aborto, tai dar ne visišas varijotas..

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Na, jis ne piktietis. Vaikų nevalgo.
      Tiesiog galvoj košė visiška.
      O kadangi aš iš jo nieko neprašau - tai kaip ir neturi dėl ko siūlyt aborto.
      Jis man vis dar vakarienes siūlo. :)

      Panaikinti
  2. Jo, geriau feminizmas ir emancipacija, nei vaikas po pažaščia ;)

    AtsakytiPanaikinti
  3. turiu šeimoj tokią istoriją. viskas faina, kol neatsiranda Nr.3, visai jau ne variotas, kuriam patinka ir mama ir jos pirmas vaikas, atrodo toks happy endas - nauja šeima, kur visi vieni kitiems tinkami, bet tada ateina variotas, kuris staiga pasijunta išstumtas iš ląstelės, kurioje ir jo biški vaikas, pradeda teismus, biologinės tėvystės pripažinimą ir prisiteisinįjimą kas antro savaitgalio su vaiku ir pusės atostogų. Ir jei vaiko mamai kas nors atsitiktų, tai vaiko nieks nepaliktų toj šeimoj, kur jis gyvena, su nauju broliu ir sese, jį paauginusiu patėviu - o plėštų ir atiduotų biologiniam tėvui, kuris jį per septynerius metus matydavo maždaug kartą-du per mėnesį. Žodžiu, su variotais reikia išaankstinių atsargumo priemonių imtis - geriausia, jei raštu būsimų pretenzijų atsisakytų.

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Ačiū Agne, būtų idealus variantas. Tik įtariu, kad nesutiks taip paprastai. Varijotai mėgsta gadinti kitiems gyvenimą.

      Panaikinti