2012 m. vasario 24 d., penktadienis


Sapnavau labai malonų sapną. Šviesų, spalvingą. Kad labai daug žmonių pasiunčiau na....x....Tai buvo keistas sapnas, apie kažkokią pilį ir nindzes, ir žmonės buvo netikri, ne iš gyvenimo. Bet vis tiek buvo labai malonu garsiai ir aiškiai tai pasakyti. Ir prabudau su tokia lengva lengva nuotaika. Netgi akimirką galvojau, kad stebuklingai pasveikau per naktį.
Abejoju, kad sapnininkai turi reikšmę "pasiųsti na...x...", net nebandžiau ieškoti. Bet norisi žinoti, ką pasaulis man yra suruošęs. Atsidariau horoskopą. Egiptietis sakė, kad jam beveik visada tiesą sako. Nors tuo jo "beveik" tikėti negalima. T.y. tikėti galima, bet "beveik" turi labai daug reikšmių.
Kažkada klausiau:
- Ar lauke labai šalta?
- Šalta.
- Kaip šalta - labai šalta ar tik šiaip šalta?
- Beveik labai šalta.
Buvo +1C.
Horoskopas stengiasi padaryti įspūdį. Šianien vakare turėčiau pasipuoši, prisikvėpinti ir vakrieniauti tarp kvepiančių žvakių su kažkuo, kas ir taip jau ohohoho kaip į mane. O rytoj nukris netikėtas pasiūlymas, kurį turiu griebti  arba gailėsiuos visą gyvenimą.
Kas puošia moterį labiau nei ištinusi apsipleiskanojusi nosis, iš kurios veržiasi Ejafjadlajokudlio ugnikalnio garsai? Žvakes mėgstu (meilė žvakėms užprogramuota moteriškoje chromosomoje). Kvepiančių ne. O į visus šiuos savaitės pasiūlymus sakau "oh, thank you very much, bet aš jums perskambinsiu už poros dienų, nes dabar niekaip niekaip niekaip." Atšaukti, perkelti visi mytingai, treiningai, deitingai. Mano organizme trūksta sveikatos.
Bet kaip meistriškai horoskopininkai moka penktadienio vakarui išpranašauti romantišką vakarienę su kvepiančiom žvakėm užkandai ir ohohoho kaip į jus visai jau pagrindiam patiekalui. O jei nesikvėpinsi ir nesivilksi raudonos suknelės su gilia iškirpte - neteisingas avinas. Avis. Neteisinga.
O jeigu pasiūlymas nenukris rytoj?
Keisiu horoskopo ženklą.
Nors teisingai mąsto Egiptietis. Beveik. Meteorologija ir astrologija beveik nesiskiria. "Beveik labai šalta" netoli nuo "beveik labai pasisekė" ar "beveik pavakarieniavau penkių žvaigždučių restorane".
Tiesa, jis pasakojo, kad revoliucija Egipte įvyko dėl to, kad uždraudė rūkyti hašą. Prasiblaivė žmonės, apsidairė. Rūkyt negalima. Pradėjo bendrauti. Kalbėti. Pastebėjo, kad negerumai šaly vyksta. Ir padarė revoliuciją.
Šiandien apsiniaukę. Balandžiai netrypia stogo. Išseko jų saulės baterijos. O paukščiai čiulba. Pasikrauna vėjo energija.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą