2013 m. vasario 13 d., trečiadienis



Už gerą elgesį pajungė internetą.
Ir slaptažodis ne koks nors ten jums bejausmis "dext45rnrEd782", o daug ką pasakantis "welovetoporn". Čia Filas vaizduoja, kad turi humoro jausmą.
Pilvas pilnas mano busimos žmonos iš išskaičiavimo Lauros keptų trijų rūšių blynų. Pažiūrėjus veidrodyje į savo pilvo profilį pasidarė nejauku nuo kreivės išgaubtumo, o gal įgaubtumo, žodžiu, nuo pilvo sotaus apvalumo. Gal reikia pasninkauti. Ai, ką aš čia juokinu. Kaip sako klasika "vsio v sebia" ir pirmyn "ot bedra".
Ir kaip miegot su tokiu pilvu? Ant nugaros - spaus, ant šono - temps, ant pilvo... nusiridensiu.
Už sienos, matyt, neatsidžiaugdamas neribotu internetu linksmai pasiriaugėdamas kikena Džo. Už kitos sienos Filas, tikriausiai, įnikęs į slaptažodyje užslėptą hobį, tik Krisas toliau kasa nykštukų aukso kasyklas.
Šlovingame name Nr.16 tvyro harmonija.
Ir žinote, jei kas nors skriaustų mano berniukus - eičiau ginti su keptuve.
Nes jau pradeda motiniškai atlaidžiai ir su šypsena priimti juos tokius, kokie yra - niekam tikę.



3 komentarai:

  1. Nuomonė apie kaimynus keičiasi kaip olandiškas oras: čia lyja kaip iš kibiro, čia saulė plieskia kaip pasiutus ir taip 10 x per dieną. Bet taip ir turi būti. Gyvenimas. Ramybei ir harmonijai tiek ne daug reikia - tik visagalio interneto ;)

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Nuomonė nesikeičia... tik daugiau nieko nebelieka, tik kaip priimti, kokie yra... kad nesibaigtų žmogžudyste... triguba.
      :)

      Panaikinti