2013 m. spalio 24 d., ketvirtadienis



Aš norėčiau turėti didelę nosį. Tokią diiidelę - per pusę veido. Nes nosis - tai ne tik daugiafunkcinis išsikišimas - ne tik kvėpavimo padargas, ne tik akinių laikiklis ar snarglių fabrikas. Ne. Kiekvienas fiziognomas žino - nosis - tai žmogaus valia.
Turėčiau daug valios - užsibrėžčiau tikslą ir siekčiau. Ir siekčiau. Ir siekčiau. Ir pasiekčiau.
O dabar. Užsibrėžiu. Ir po pusvalandžio pamirštu.
Kas kaltas? Nosis.
Ir dar nepakenktų būti jaučiu. Nes kiekvienas astrologas žino - jaučiai darbštūs, atkaklūs, vagos negadina. Užsibrėžčiau tikslą ir dirbčiau. Ir dirbčiau. Ir dirbčiau. Ir pridirbičiau.
O dabar. Užsibrėžiu. Ir po pusvalandžio pššš.
Ir kodėl?
Todėl, kad avinas.
Ir nosis bulvė.

P.S. Įdomu, ar plastmasinė nosis padėtų, o dar geriau su ūsais. Nes visi dėdės su ūsais labai savimi pasitiki ir visada užsiėmę "reikalais", o ne prokrastinacija.


8 komentarai:

  1. Turėti didelę nosį ir valią, lengva... o tu vat būk valinga su maža nosimi! va, čia tai iššūkis! :D

    AtsakytiPanaikinti
  2. Nu, prašom , čia ant avinų nevaryti. Nejaučiu valios stygiaus, jei ką :) Ir nosis mano ne per didžiausia, ir be ūsų :D Turbūt, bus šuo kitur pakastas. Vsio delo v šliape :)

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Aha! Sakot skrybėlės man trūksta! :)))

      Panaikinti
    2. Ką tik prisiminiau "nutikimą": buvau kavinėje, įėjo mergina, nei su valia, nei su ūsais, bet ..su skrybėle! Pamatytum aplinkinių reakciją :) Tai gal tada tik skrybėlės ir trūkta ;)

      Panaikinti
    3. Na matai, kaip su tom skrybėlėm - prie jos reikia tinkamo palto, prie palto batų, prie batų rankinuko, prie rankinuko pirštinių, prie pirštinių laikrodžio, prie laikrodžio lūpdažio... i pošlo pojechalo...
      Man per sudėtinga! :)

      Panaikinti
    4. Jei užsidėsi skrybėlę su diiiiiideliais bryliais (ar kaip jie ten vadinasi) , tai ko gero laikrodžio jau nereiks :D Lūpdažio gal ir reikėtų :D

      Panaikinti
    5. Ir lietsargio nebereiktų!
      Kaip patogu!

      Panaikinti